Predavanje: Zdrav duh v zdravem telesu

Zavod za šport in rekreacijo Domžale vedno znova stremi k različnim dejavnostim, s katerimi želimo spodbuditi občane in občanke h gibanju in aktivnemu načinu življenja. A včasih ljudje potrebujemo nekoliko drugačno spodbudo, da naredimo prve korake v smeri rekreacije. Zato smo začeli z izvajanjem predavanj, kjer v sodelovanju s Knjižnico Domžale, pripravljamo serijo vsebin, ki informirajo in izobražujejo o pomenu gibanja. Naša prva gostja je bila Zdenka Katkič, predsednica Društva Šola zdravja, ki predstavlja eno najboljših praks na področju rekreacije v Sloveniji.

Sprejet nov Pravilnik o vrednotenju športnih rekreativnih programov v Občini Domžale

Obveščamo vas, je bil na seji Občinskega sveta Domžale, dne 26. 10. 2017, sprejet nov Pravilnik o vrednotenju športnih rekreativnih programov v Občini Domžale. Novost pravilnika je razdelitev skupin športnih programov v več razpisov, ki bodo objavljeni istočasno. Javni razpisi bodo objavljeni v Uradnem vestniku Občine Domžale, dne 20. 11. 2017.

Vabimo na predavanje: Zdrav duh v zdravem telesu!

Zavod za šport in rekreacijo Domžale zato v sodelovanju s Knjižnico Domžale vsak drugi ponedeljek v mesecu vabi na srečanja, kjer bomo skupaj z gosti odkrivali možnosti rekreacije in zdravega načina življenja za vse generacije. Na novembrsko srečanje smo povabili Zdenko Katkič, predsednico Društva Šola zdravja Domžale, ki bo z nami delila praktične nasvete o gibanju, ohranjanju zdravja, preventivi in predstavila delovanje društva skozi resnične zgodbe. Pridružite se nam v ponedeljek, 13. novembra 2017, ob 19. uri v Knjižnici Domžale.

Nov objekt v Športnem parku Domžale

​Da je v sodelovanju mogoče doseči marsikaj, dokazuje tudi nov objekt, ki je nastal v skate parku, ki se nahaja v Športnem parku Domžale, natančneje med bazenom in reko Kamniško Bistrico. 

Koš v Športnem parku Vir ponovno na svojem mestu

Pred časom so v Športnem parku Vir vandali poškodovali koš za košarko. Od včeraj je koš, zahvaljujoč spretnim rokam naših vzdrževalcev, spet na svojem mestu.   

Razpis za rezervacijo terminov za rekreativni hokej v sezoni 2017/2018

Tudi letos bo Drsališče Domžale na voljo za rekreativno igranje hokeja. Rok za oddajo izpolnjene prijavnice je 10. november 2017.

 

"Vsak dan je odličen dan za hokej."  Mario Lemieux 

Festival ženskega nogometa v Domžalah

V petek, ​20. oktobra 2017 bo v Športnem parku Domžale potekal pravi festival ženskega nogometa.

Od 15.30 dalje se bodo deklice, dekleta in vse ženske lahko preizkusile v nogometnih veščinah, spoznale z nogometom in dobile vse informacije o vpisu v ženski nogometni klub, pri tem pa prejele tudi brezplačno darilce.

Sledi 2. krog kvalifikacij za svetovno prvenstvo leta 2019, na Stadionu Domžale, kjer se bosta ob 18:00 uri med seboj pomerili ženski nogometni reprezentanci Slovenije in Češke.

Oglaševanje za športne organizacije v Domžalah

Minulo poletje smo v Športnem parku Domžale pridobili nove oglasne površine, ki so na voljo za informiranje občanov in občank o športnih aktivnostih. Poleg projektov Zavoda za šport in rekreacijo Domžale smo dali nekaj oglasnega prostora na voljo tudi športnim društvom in organizacijam v občini. Preverite katera in kako jih lahko izkoristite.

Obvestilo o prenovi atletske steze

Obveščamo vas, da poteka prenova atletske steze na stadionu v Športnem parku Domžale. Obnova bo predvidoma trajala 14 dni, zato vas prosimo za razumevanje, saj bo uporaba stadiona v tem času motena. 

Čas je za zimsko sezono tenisa

Ob začetku obratovanja Teniške dvorane Domžale v zimski sezoni 2017/18 vas obveščamo, da je na voljo še nekaj prostih terminov za rezervacijo stalne abonmajske uporabe igrišč preko celotne zimske sezone. Igrišča v teniški dvorani lahko v posameznih prostih terminih uporabljate tudi s sprotno rezervacijo preko spletne aplikacije ali mobilne telefonske številke. V kolikor želite stalen termin nas kontaktirajte