Žalostna vest: umrl je Marjan Gorza

Danes nas je pretresla žalostna vest, da nas je za vedno zapustil dolgoletni športni delavec Marjan Gorza. Poznali smo ga kot športnika, športnega aktivista, atleta in športnika po srcu, ki je desetletja deloval kot eden najpomembnejših členov razvoja domžalske atletike. Tudi v času po upokojitvi se ni odpovedal svoji ljubezni do športa. V Atletskem klubu Domžale je deloval kot častni predsednik kluba, prav tako pa je skozi svoje delo v organih Zavoda za šport in rekreacijo Domžale pomagal krepiti področje športa in rekreacije v našem mestu in širše. Leta 2014 je zasluženo prejel priznanje Občine Domžale za življenjsko delo na področju športa v Domžalah. Za njegovo prostovoljno delo, njegovo prosti čas, ki ga posvetil športni javnosti in predvsem mladim športnikom, smo mu iz srca hvaležni. Ni lahko, ko nas zapustijo ljudje, ki so toliko dali, a tolažimo se s tem, da bodo njegovo znanje in ljubezen do športa, prenašali vsi tisti, s katerimi je sodeloval. Njegovim svojcem in vsem žalujočim izrekamo globoko sožalje.

Poslanica ob novem šolskem letu

Dragi šolarji, danes ste stopili novim izzivom naproti, nekateri boste dobili nove sošolce in sošolke, nove učitelje in učiteljice, predvsem pa vas čaka veliko novega znanja. To velja še posebej za tiste, ki ste danes prvič prestopili šolski prag. Izzivi pa vas ne čakajo le, ko sedete v šolske klopi, ampak tudi na poti v šolo in iz šole. Bodite previdni in odgovorni udeleženci v prometu, prav tako pa poskrbite za kvalitetno preživeti prosti čas in čim več gibanja v naravi, druženje ob prostočasnih športnih aktivnostih ter veselje na treningih in športnih tekmovanjih. Tako učencem, kot tudi staršem in učiteljem želimo veliko medsebojnega razumevanja, veliko uspešno rešenih izzivov in predvsem čim manj stresno šolsko leto. 

Kopališče Domžale zapira vrata te sezone

Kopališče Domžale danes, 1. septembra 2017 zapira vrata letošnje sezone. Zaradi slabe vremenske napovedi in napovedanih ohladitev, ki sledijo v prvih septembrskih dneh, bomo kopalke za letos pospravili v predal. 

Zagnali nov kolesarski poligon Kolovoz’

Domžale so bogatejše za nov kolesarski poligon »pumptrack«, ki se nahaja na območju športnega parka ob Robbovi ulici na Viru pri Domžalah, ki bo popestril ponudbo rekreacijske osi ob Kamniški Bistrici in našim najmlajšim kot tudi izkušenim posameznikom ponudil novo obliko sprostitve na prostem. Omenjeni poligon, ki ima tri proge, je tudi največji kolesarski poligon v državi.

Vabljeni na otvoritev KOLOvoz'a

Danes, 30. 8. 2017 vrata odpira kolesarski poligon KOLOvoz', po domače pumptrack, ki predstavlja enega največjih v Sloveniji. Ob 17. uri bosta župan Toni Dragar in direktor Zavoda za šport in rekreacijo Domžale Uroš Križanič, predala objekt v uporabo, kljub temu pa so vsi navdušeni uporabniki to poletje že uživali v kolesarskih, rolarskih, skaterskih in podobnih vragolijah in treningih na novem objektu. 

Danes, 28. 8. predčasno zapiramo kopališče

Danes, 28. 8. 2017, zaradi prihoda hladne fronte predčasno zapiramo Kopališče Domžale. Danes odpade tudi večerno rekreativno plavanje. 

Bazen Domžale vabi: vroči dnevi - prijetna ohladitev!

​Vabljeni na prijetno osvežitev na Kopališče Domžale. Temperatura vode te dni je od 25 do 26°C. Čakajo nas vroči dnevi in prijetna ohladitev na domžalskem bazenu. Ne pozabite, vsak ponedeljek in četrtek zvečer, od 19.30 do 21. ure vabljeni tudi na rekreativno plavanje. 

Jutri, 29. julija bo poletni dan na bazenu Domžale - ne zamudite!

Se še spomnite lanskoletne zadnje julijske sobote? Naš prvi Poletni dan na bazenu Domžale z obilo animacije, plesa in dobre volje ter številnimi društvi in organizacijami je prinesel za vsakogar nekaj. A letos za vse obiskovalce domžalskega bazena pripravljamo še več - animacije, vadbe, dogajanja, v in ob vodi. Vas zanima, kaj vse se bo 29. julija dogajalo v Domžalah? Berite dalje! 

Danes (26. 7.) plešemo na drsališču Domžale!

Danes, 26. 7. 2017, vabljeni na drsališče Domžale (večnamenska pokrita ploščad), kjer bo, po dveh tednih počitniškega premora, ponovno na vrsti plesni večer. Skupaj z vaditeljem iz Plesne šole Urška Domžale se bomo zavrteli v ritmih standardnih in latinskoameriških družabnih plesov. Udeležba na tečaju in preplesavanju je brezplačna! Vabljeni! 

Danes, 26. 7. je Kopališče Domžale zaprto

Obveščamo vas, da je Kopališče Domžale danes, 26. 7. 2017 zaprto zaradi nizkih temperatur in slabe vremenske napovedi.