Zaljubljeni (smo) v šport – prireditev Športnik leta 2017

V sredo, 14.2.2018, ob 18. uri so bila, na prireditvi Športnik leta 2017, podeljena priznanja in nagrade najboljšim športnikom in športnim delavcem v Občini Domžale. Zaljubljeni v šport smo do zadnjega kotička napolnili Športno dvorano Domžale, novo lokacijo prireditve, ki jo je v organizaciji Zavoda za šport in rekreacijo Domžale vodil Domen Valič.

Lokacije vseh urejenih prog za tek na smučeh v Občini Domžale

Nizke temperature in manjša dodatna pošiljka snega v začetku tedna je omogočila ekipi Zavoda za šport in rekreacijo Domžale, da je ponovno uredila obstoječe in dodala progi na še dveh lokacijah v občini. Tako je sedaj možna uporaba tekaških smučin na sledečih lokacijah:

  1. Mengeško polje: dostop in parking na koncu Vodovodne ulice - Šotori Orehek, še bolje pri grobeljski cerkvi, parkirišče je pri Kulturnem domu Groblje ali na želežniški postaji Rodica.
  2. Radomlje - ribnik Črnelo: veliko parkirišče pri Športnem parku Radomlje.
  3. Kolovška dolina: parking pri transformatorju Kolovec, tik pred klancem v dolini, kak kilometer z Rov proti Kolovcu.
  4. Tekaški poligon Ten Ten Domžale: velik parking na južni strani Tenis dvorane Domžale.
  5. Vagonček - Študa pri mostu čez Kamniško Bistrico proti Ihanu: parking pri vagonu.

Drsališče še zimo poišče

Tako kot tudi že leto poprej, vas vabimo na prireditev Drsališče še zimo poišče, ki bo v torek, 13. februarja 2018, ob 17:30 uri na Drsališču Domžale. Tudi tokrat dogodek organizira Zavod za šport in rekreacijo Domžale v sodelovanju s Kotalkarskim klubom Pirueta Domžale in Osnovno šolo Preserje pri Radomljah.

Spet bo veselo, saj bodo za program poskrbeli domžalski otroci, ki bodo s svojo otroško igrivostjo uprizorili Drsalno revijo (KK Pirueta) in gledališko predstavo na drsalkah (OŠ Preserje pri Radomljah).

Zaljubljeni v šport – prireditev Športnik leta 2017

Zavod za šport in rekreacijo Domžale tudi v letošnjem letu organizira prireditev Športnik leta 2017, ki bo v sredo, 14. 2. 2018 ob 18. uri v Športni dvorani Domžale. Na prireditvi bomo podelili priznanja najboljšim športnikom, športnicam in športnim delavcem v Občini Domžale za leto 2017. Želimo predstaviti osebe in društva, ki uspešno delujejo in širijo ljubezen do športa ter dela, ki ga opravljajo.

Brezplačni izobraževalni protidopinški seminar v Domžalah

Pridružite se nam na izobraževalnem protidopinškem seminarju, ki bo potekal v ponedeljek, 29. 1. 2018, ob 17:00 uri v sejni sobi Doma športnih organizacij, Kopališka cesta 4, 1230 Domžale, v soorganizaciji Slovenske protidopinške organizacije (SLOADO) in Zavoda za šport in rekreacijo Domžale.

Izteka se rok za zbiranje predlogov na razpis za najboljše športnice, športnike, športne delavce ter društva Občine Domžale v letu 2017

Rok za oddajo prijav predlogov je 20. 1. 2018.

Tudi v začetku leta 2018 bomo podelili priznanja na področju športa. Priznanja  športnikom in športnim delavcem, bomo letos izbirali po novih smernicah, ki smo jih pripravili skupaj s Strokovnim svetom Zavoda za šport in rekreacijo Domžale. Priznanje je nagrada in javno priznanje uspešnemu delu, mnogokrat tudi odrekanjem, vendar smo prepričani, da za tem stoji predvsem ljubezen do športa in dela, ki ga opravljate.

Prijave pošljite izključno po elektronski pošti na naslov: info@sport-domzale.si

Poročila o delu društev v letu 2017

Spoštovani izvajalci športnih in rekreativnih programov.

Obveščamo vas, da je rok za oddajo letnih poročil za leto 2017, dne 31. 1. 2018. Obrazci in navodila so priloženi tej objavi.

Tečaj drsanja v Januarju

V mesecu januarju bo na Drsališču Domžale vsak torek od 18. do 19. ure potekal tečaj drsanja za vse generacije. Učenje bo za vse udeležence brezplačno, zato le pristopite k trenerjem, ki bodo tečaj vodili in se naučite prvih drsalnih korakov ali le izboljšajte vaše znanje.

V času počitnic Drsališče Domžale odprto od 10. do 19. ure!

V času zimskih šolskih počitnic domžalsko drsališče v Športnem parku Domžale deluje po prazničnem urniku. Vabljeni v našo družbo na rekreativno drsanje po naslednjem urniku: 27., 28., 29., 30. 12. 2017, od 10. do 19. ure, 31. 12. 2017, od 10. do 17. ure, 1. 1. 2018, od 13. do 19. ure in 2. 1. 2018, od 10. do 19. ure. In ne pozabite, v četrtek, 28. 12. 2017, ob 17. uri nas bo na drsališču obiskal tudi Dedek Mraz s spremstvom! Tudi za vas je pripravil drobna presenečenja. Vabljeni!

Visoko priznanje OKS za Matjaža Dobravca

V soboto, 16. 12. 2017, je domžalski športni delavec, Matjaž Dobravec sensei mojster v Aikidu, 5.DAN, v Zrečah s strani Olimpijskega komiteja Slovenije prejel visoko priznanje imenovano "Častna listina Olimpijskega komiteja Slovenije", ki mu jo je predal Bogdan Gabrovec, predsednik OKS.