Natečaj in vabilo na odprtje razstave "Zimske radosti"

Tudi letos Zavod za šport in rekreacijo Domžale vabi domžalske vrtce in osnovne šole k sodelovanju na likovnem in literarnem natečaju. Tema natečaja so zimske radosti, male ustvarjalce pa vabimo, da pripravijo dela, usmerjena v zimske športe in aktivnosti, ki jih izvajajo, poznajo ali pa bi jih želeli izvajati. Skratka, zimske radosti na snegu.

Prijave na natečaj, do 5. 1. 2018, do 16. ure.

Natečaj je namenjen naslednjim kategorijam:

Likovni natečaj:

  • Predšolski otroci (vrtec)
  • Prva, druga in tretja triada osnovne šole

Pri likovnih delih poljubne velikosti je mogoča katera koli likovna tehnika, lahko tudi tridimenzionalne izdelke (maketa). Dela so lahko od enega avtorja ali skupine.

Literarni natečaj:

  • ​Prva, druga in tretja triada osnovne šole

Pri literarnih delih so lahko tehnike izražanja prosti spisi, pesmi, eseji, črtice in anekdote.

Izbrana dela je treba poslati ali dostaviti na naslov: Zavod za šport in rekreacijo Domžale, Kopališka 4, 1230 Domžale, najkasneje do 5. 1. 2018, do 16. ure.

 

 

Dela morajo biti opremljena z naslednjimi podatki:

  • samo ime otroka (če je v skupini/razredu več otrok z istim imenom, dodajte še začetnico priimka. V primeru, da je osebnih podatkov več, potrebujemo tudi kopijo soglasja staršev, da se strinjajo z objavo osebnih podatkov otroka na razstavi),
  • starost,
  • razred oziroma skupina,
  • šola oziroma vrtec.

Vsa prispela dela bo pregledala komisija, ki jo imenuje direktor Zavoda za šport in rekreacijo Domžale, nato pa bodo razstavljena na Drsališču Domžale. Tudi letos bomo nekaj otrok povabili na predstavitev svojih del na otvoritvi razstave, zato prosimo za določitev kontaktne osebe v šoli oziroma vrtcu.

Vsi sodelujoči so povabljeni na topel čaj, piškote in pa seveda na drsanje ob otvoritvi razstave poslanih del, ki bo v petek, 12. januarja 2017, ob 17.00 uri, na Drsališču Domžale v Športnem parku Domžale, kjer bomo tudi podelili praktične nagrade (karte za bazen), ki jih bodo prejeli vsi sodelujoči vrtci in šole. V primeru, da se prireditve ne boste uspeli udeležiti, vam bomo nagrade poslali po pošti.

Morebitne dodatne informacije lahko dobite na telefonu: 01/721 68 62 ali po e-pošti: info@sport-domzale.si.

Uroš Križanič, direktor

Zavod za šport in rekreacijo Domžale