Izteka se rok za zbiranje predlogov na razpis za najboljše športnice, športnike, športne delavce ter društva Občine Domžale v letu 2017

Rok za oddajo prijav predlogov je 20. 1. 2018.

Tudi v začetku leta 2018 bomo podelili priznanja na področju športa. Priznanja  športnikom in športnim delavcem, bomo letos izbirali po novih smernicah, ki smo jih pripravili skupaj s Strokovnim svetom Zavoda za šport in rekreacijo Domžale. Priznanje je nagrada in javno priznanje uspešnemu delu, mnogokrat tudi odrekanjem, vendar smo prepričani, da za tem stoji predvsem ljubezen do športa in dela, ki ga opravljate.

Prijave pošljite izključno po elektronski pošti na naslov: info@sport-domzale.si

Poročila o delu društev v letu 2017

Spoštovani izvajalci športnih in rekreativnih programov.

Obveščamo vas, da je rok za oddajo letnih poročil za leto 2017, dne 31. 1. 2018. Obrazci in navodila so priloženi tej objavi.

Izobraževalni protidopinški seminar v Domžalah

Pridružite se nam na izobraževalnem protidopinškem seminarju, ki bo potekal v ponedeljek, 29. 1. 2018, v Domžalah v soorganizaciji Slovenske protidopinške organizacije (SLOADO) in Zavoda za šport in rekreacijo Domžale.

Tečaj drsanja v Januarju

V mesecu januarju bo na Drsališču Domžale vsak torek od 18. do 19. ure potekal tečaj drsanja za vse generacije. Učenje bo za vse udeležence brezplačno, zato le pristopite k trenerjem, ki bodo tečaj vodili in se naučite prvih drsalnih korakov ali le izboljšajte vaše znanje.

V času počitnic Drsališče Domžale odprto od 10. do 19. ure!

V času zimskih šolskih počitnic domžalsko drsališče v Športnem parku Domžale deluje po prazničnem urniku. Vabljeni v našo družbo na rekreativno drsanje po naslednjem urniku: 27., 28., 29., 30. 12. 2017, od 10. do 19. ure, 31. 12. 2017, od 10. do 17. ure, 1. 1. 2018, od 13. do 19. ure in 2. 1. 2018, od 10. do 19. ure. In ne pozabite, v četrtek, 28. 12. 2017, ob 17. uri nas bo na drsališču obiskal tudi Dedek Mraz s spremstvom! Tudi za vas je pripravil drobna presenečenja. Vabljeni!

Visoko priznanje OKS za Matjaža Dobravca

V soboto, 16. 12. 2017, je domžalski športni delavec, Matjaž Dobravec sensei mojster v Aikidu, 5.DAN, v Zrečah s strani Olimpijskega komiteja Slovenije prejel visoko priznanje imenovano "Častna listina Olimpijskega komiteja Slovenije", ki mu jo je predal Bogdan Gabrovec, predsednik OKS.

Predbožično večerno drsanje

V soboto, 23. decembra 2017, bo Drsališče Domžale odprto do 21.00 ure.

Večerni program bo namenjen predbožičnemu drsanju in druženju ob prijetni praznični božični glasbi.

Vabljeni.

Natečaj in vabilo na odprtje razstave "Zimske radosti"

Tudi letos Zavod za šport in rekreacijo Domžale vabi domžalske vrtce in osnovne šole k sodelovanju na likovnem in literarnem natečaju. Tema natečaja so zimske radosti, male ustvarjalce pa vabimo, da pripravijo dela, usmerjena v zimske športe in aktivnosti, ki jih izvajajo, poznajo ali pa bi jih želeli izvajati. Skratka, zimske radosti na snegu.

Prijave na natečaj, do 5. 1. 2018, do 16. ure.

Priznanja za Pokal Cockta v smučarskih skokih in nordijski kombinaciji

Dvorano kulturnega doma na Viru pri Domžalah so v četrtek, 7. decembra 2017, napolnile mlade tekmovalke in tekmovalci, njihovi starši, trenerji in predstavniki smučarsko skakalnih klubov in klubov v nordijski kombinaciji iz vse Slovenije. Pričakovanje vseh prisotnih je bilo veliko, saj je potekala podelitev priznanj za Pokal Cockta v smučarskih skokih in nordijski kombinaciji za poletno sezono 2017, na kateri so podelili kar 169 medalj in pokalov v 58 kategorijah.

Moj otrok je zdrav otrok – gibanje v vseh življenjskih obdobjih

Gibanje je pomembno skozi vse življenje, a s tem je prav, da začnemo že v zgodnji mladosti. S tem otroku zagotovimo brezskrbno otroštvo in omogočimo dolgo starost. Tudi na Zavodu za šport in rekreacijo spodbujamo h gibanju se generacije, zato se nam pridružite v ponedeljek, 11. decembra 2017, ob 19. uri v Knjižnici Domžale, kjer nam bo Mojca Grojzdek med drugim predstavila, zakaj je gibanje ena najpomembnejših točk otrokovega življenja.