Zaljubljeni v šport – prireditev Športnik leta 2017

Zavod za šport in rekreacijo Domžale tudi v letošnjem letu organizira prireditev Športnik leta 2017, ki bo v sredo, 14. 2. 2018 ob 18. uri v Športni dvorani Domžale. Na prireditvi bomo podelili priznanja najboljšim športnikom, športnicam in športnim delavcem v Občini Domžale za leto 2017. Želimo predstaviti osebe in društva, ki uspešno delujejo in širijo ljubezen do športa ter dela, ki ga opravljajo.

Na zaključni slovesnosti, katere tema je »Zaljubljeni v šport,« bomo ob bogatem kulturnem programu podelili priznanja. Prireditev bo vodil Domen Valič.

Za vse udeležence smo pripravili tudi nagradno igro:

Da bo dogodek Naj športnik leta 2017 še boljši, potrebujemo tvojo pomoč! Pripravi svoj pametni telefon in se pripravi na selfie! Na dogodku pofotkaj sebe s prijatelji, najljubši del programa oz. stvar, ki ti je na dogodku najbolj všeč. Zraven dodaj še dva hashtaga: #sportnikdomzale #2017. Med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali nagrajenca/ko, ki bo prejel/a uporabno nagrado – podarja jo podjetje TwinTrade.

Ker želimo na dogodku izkazati podporo nagrajencem in vsem ostalim športnikom, ki za svoje rezultate trdo trenirajo, na prireditev vabimo vse ljubitelje in podpornike športa. Vstop na dogodek je prost.