Danes (26. 7.) plešemo na drsališču Domžale!

Danes, 26. 7. 2017, vabljeni na drsališče Domžale (večnamenska pokrita ploščad), kjer bo, po dveh tednih počitniškega premora, ponovno na vrsti plesni večer. Skupaj z vaditeljem iz Plesne šole Urška Domžale se bomo zavrteli v ritmih standardnih in latinskoameriških družabnih plesov. Udeležba na tečaju in preplesavanju je brezplačna! Vabljeni! 

Danes, 26. 7. je Kopališče Domžale zaprto

Obveščamo vas, da je Kopališče Domžale danes, 26. 7. 2017 zaprto zaradi nizkih temperatur in slabe vremenske napovedi. 

Poročila o delu društev v prvi polovici leta 2017

Rok za oddajo poročil je 31. avgust 2017. V skladu z dosedanjo prakso, je tudi v letošnjem letu Zavod omogočil, da se zaradi letnih dopustov poročila oddajo do konca meseca avgusta. Sprememb v vsebinskem delu predloge v letošnjem letu ni, v prilogi lahko najdete aktualen vsebinski model poročila, skupaj s preglednicami, ki omogoča kratko in vsebinsko popolno izdelavo poročila o delu društva. Društva morate oddati poročilo v skladu s predpisanim modelom, saj lahko le na ta način enostavno in hitro ugotavljamo popolnost oddanih poročil.  Polletna poročila morajo oddati le tisti, ki so prejeli skupna sredstva na vrednostjo 4.172,93 EUR.​

Danes, 24. 7. je Kopališče Domžale zaprto

Obveščamo vas, da je danes, 24. julija 2017, Kopališče Domžale zaprto zaradi slabega vremena.

Kopališče Domžale je ponovno odprto!

Obveščamo vas, da je Kopališče Domžale danes ponovno odprto. Vabljeni, da se osvežite na domžalskem bazenu! Vrata so odprta od 10. do 19. ure. 

IZREDNO: Zaradi okvare strojnice je bazen zaprt - do preklica!

Obveščamo vas, da je zaradi okvare strojnice, Kopališče Domžale zaprto do preklica. Trudimo se okvaro čim prej odpraviti. Ko bo bazen ponovno odprt, vas o tem nemudoma obvestimo. V času okvare na domžalskem bazenu imate imetniki sezonske vstopnice 50 % POPUST ob nakupu dnevne vstopnice za letni bazen v Kamniku. Vabljeni, da se v tem času osvežite na kamniškem kopališču. Ko bo domžalski bazen ponovno odprt, pa vas nemudoma obvestimo. Trudimo se težavo čim hitreje odpraviti. Hvala za razumevanje!

Danes, 14. 7., je bazen odprt od 15. ure dalje

Obveščamo vas, da danes, 14. 7., Kopališče Domžale odpira vrata ob 15. uri. Vabljeni v našo družbo! Spremljajte nas še naprej na spletni strani in našem Facebooku. 
Ne pozabite, danes zvečer, 14. julija, od 20. do 23. ure poteka tudi nočno kopanje. Vstopnica za nočno kopanje je 2 evra, vstop pa tokrat izjemoma ni možen s sezonsko vstopnico. Bodo pa vsi, ki se bodo udeležili nocojšnjega Clubbinga na drsališču Domžale, z vstopnico s plesno-glasbenega dogodka, vstopili tudi na bazen, do 23. ure.

Plesne vaje na drsališču 12. in 19. 7. odpadejo

Obveščamo vas, da plesne vaje, ki potekajo vsako sredo ob 20. uri na drsališču v Domžalah, danes, 12. 7. in prihodnjo sredo, 19. 7. 2017, odpadejo zaradi odsotnosti plesnega učitelja. Vidimo se ponovno čez 14 dni! 

V Športni park Domžale prihaja clubbing!

V petek, 14. julija 2017, od 21. ure dalje v Domžale prihaja clubbing, glasba, ples in večerno druženje v družbi kar treh DJ-jev, ki se bo odvijalo na večnamenski pokriti ploščadi v Športnem parku Domžale (drsališče). Ta dan bo prav tako potekalo nočno kopanje in sicer od 20. do 23. ure, vstopnina na bazen za nočno kopanje bo 2 evra. Prav tako pa bo možen vstop na bazen z vstopnico iz clubbinga. Za nočno kopanje ta večer sezonske vstopnice ne veljajo. 

Brezplačni poletni družabni plesi v Športnem parku Domžale!

Vabimo vas, da se nam letošnje poletje pridružite tudi na drsališču Domžale. V poletnem času, ko ga spremenimo v pokrito večnamensko ploščad, bomo od 28. junija dalje, vsako sredo zvečer plesali v ritmu standardnih in latinsko ameriških plesov. Poletni družabni plesi, kjer bomo osvajali nova znanja na plesnem tečaju in uživali v plesnih ritmih bodo vsako sredo, od 20. do 21.30 ure.