Vabljeni na odbojkarski tabor

Ženski odbojkarski klub Domžale vabi na ODBOJKARSKI TABOR 2017, ki bo od 3. do 7. julija 2017 v Športnem parku Domžale. Vabljena dekleta od 2. do 9. razreda osnovne šole.  Okviren potek dneva:  Prihod do 8:15 Treningi odbojke na mivki v dopoldanskem ...

Dan mladih v Športnem parku Domžale

Klub borilnih veščin Domžale skupaj s partnerjem projekta Zavoda za šport in rekreacijo Domžale in Občino Domžale organizira športno druženje ob dnevu mladih.

Vabimo vas, da se nam pridružite v sredo, 24. maja 2017, ob 17. uri.

Pohod ob reki, ki povezuje – se vidimo 10. junija!

Si predstavljate, da v enem dnevu, na sprehodu ob Kamniški Bistrici balinčkate, igrate badminton, lovite ribe, se zabavate z najmlajšimi na otroški animaciji, uživate v zdravih prigrizkih in srečate številne prijatelje, znance in sokrajane? Vse to je namen Pohoda ob reki, ki povezuje, ki ga ZTŠKK in ZŠRD, letos organizirata že drugič.

Marjanu Bolharju poškodba onemogočila nastop na EP

Prihodnji teden bi moral naš šampion, športnik leta v Občini Domžale, Marjan Bolhar nastopiti na evropskem prvenstvu v Grčiji. Ker pa, tako kot Marjan, tudi nesreča nikoli ne počiva, si je med treningom s sotekmovalcem nesrečno zlomil palec na desni roki. Ker je palec pomembno "orodje" vsakega boksarja, je po odlašanju na koncu predal zmago poškodbi in se z velikim razočaranjem odpovedal nastopu na Evropskem prvenstvu. Razočaranje je bilo še toliko večje, saj se je na zaključno tekmo letošnjega leta pripravljal vse leto.

Ekipi deklic TK Domžale drugič zapored naslov državnih prvakinj do 14 let

V Mariboru je 17. on 18. septembra potekal ligaški »playoff«, kjer je ekipa deklic TK Domžale uspešno ubranila naslov državnih prvakinj do 14 let!

Ekipi deklic TK Domžale drugič zapored naslov državnih prvakinj do 14 let

V Mariboru je 17. on 18. septembra potekal ligaški »playoff«, kjer je ekipa deklic TK Domžale uspešno ubranila naslov državnih prvakinj do 14 let!

Planinsko društvo Domžale vabi k vpisu

Planinsko društvo Domžale se v teh dneh pripravlja na novo sezono in že vabi k vpisu v PLEZALNO ŠOLO tako za otroke, mladino, kot odrasle. Danes, 5. septembra, ob 20. uri vas vabijo v prostore Planinskega društva Domžale, na Kopališko 4, kjer bo uvodni sestanek Športnoplezalnega odseka. Več informacij: spo.domzale@gmail.com. V nadaljevanju lahko preverite tudi, kako se pridružiti Alpinističnemu odseku PD Domžale. 

 

Klub borilnih veščin Domžale vabi nove člane

Klub borilnih veščin, ki ga vodi Marjan Bolhar, športnik leta v občini Domžale, vabi k vpisu nove člane in članice. Več informacij o njihovem delovanju dobite na spletni strani. Klub se ponaša s tremi mojstri - 1. črni pas kickboxing, 1. dan črni pas aikido, 3. dan črni pas kickboxing, vsako leto imajo od 7 do 9 državnih prvakov v boksu in kickboxing športu in mednarodne rezulate na najvišjem nivoju. V klubu imajo tudi Best fighterja vseh kategorij v kickboxingu proglašenega s strani svetovnih sodnikov. So člani Boksarske zveze Slovenije in Kickboxing zveze Slovenije, ki je članica Olimpijskega komiteja Slovenije. 

Domžalski Tigri vabijo v svoje vrste

Domžalski Tigri vabijo v vrste nove člane. Tigers so ekipa ameriškega nogometa v Domžalah. Pridruži se jim lahko kdorkoli v starosti od 6 do 30 let. 

Trenutno vabijo k vpisu v naslednje selekcije: do 11 let, do 13 let, do 15 let, do 17 let, člani in ženska selekcija.

Si upate na domžalsko-moravški offroad tek? Del štartnine gre v dobrodelne namene!

Špas’n’run off road tek, je nov tekaški izziv v Sloveniji, namenjen je tako začetnikom kot tudi izurjenim tekačem. Razdeljen je na sobotni 6,5 km tek in nedeljski 10 km tek. Tek bo potekal po razgibanem terenu, čez travnike, gozd in po gorskih poteh in predstavlja izziv za tekače in tekačice kot ga še ni bilo. Zavod za šport in rekreacijo Domžale v sodelovanju z društvom Moje pleme, Študentsko organizacijo Domžale in Atletskim klubom Domžale pripravlja 10-kilometrska progo, ki vas bo vodila od skakalnice mimo gradu Krumperk po Domžalski poti spominov, ki je gozdna pot na Sveto Trojico in naprej do Spodnje Javoršice. Tokrat bodo tekači premagali še nekoliko večjo višinsko razliko (400 metrov), na koncu pa jih, tako kot prvi dan, čaka še 35-metrski klanec po smučarski skakalnici do ciljne črte, ki bo speljana po progi ekstremnega spusta samega festivala.